Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Σχετικά με την χθεσινή επίσκεψη Πολάκη στο Νοσοκομείο μας.

      Στα πλαίσια του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, χθες  είχαμε επίσκεψη του Αν. Υπουργού Υγείας, του Κου Πολάκη στο Νοσοκομείο μας.
      Με αφορμή λοιπόν αυτήν την επίσκεψη η Διοίκηση κάλεσε όλους τους Εργαζόμενους στην αίθουσα Συγκεντρώσεων, όπου θα ερχόταν ο Κος Πολάκης, προκειμένου να ακούσει τα αιτήματά μας.
       Σ΄ αυτήν την συγκέντρωση, όπου ανταποκρίθηκαν ελάχιστοι Εργαζόμενοι και Ιατροί,  παραβρέθηκε και το Σωματείο μας, παρ΄ ότι ο Διοικητής δεν είχε την ευαισθησία να το καλέσει, παρά την σχετική υποχρέωσή του. 
    Έτσι λοιπόν Αντιπροσωπεία του Σωματείου μας, αποτελούμενη από τους Πετρόπουλο Κώστα, Σουγλέρη Χρήστο, Γιαννόπουλο Σπύρο και Μαυρίκη Μπέτυ, παραβρέθηκε στη σχετική αυτή διαδικασία, όπου μετά την τοποθέτηση του Κου Πολάκη τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, ο οποίος, κάτω από την πίεση του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΥ Διοικητή που ήθελε να μας δώσει το λόγο μόνο για 5 λεπτά, έθεσε  τα εξής ζητήματα:
Της περαιτέρω ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ του  Νοσοκομείου. 
-  Της  ΑΓΚΑΙΌΤΗΤΑΣ απόκτησης ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ.
-  Την  δρομολόγηση της αντικατάστασης του ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ μας.
-  Του  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του Νοσοκομείου και τις μεγάλες σχετικές καθυστερήσεις
-  Της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΑΣ όπου  ακόμη μια φορά ζήτησε  την ΑΥΞΗΣΗ του
    προϋπολογισμού κατά 40% τουλάχιστον.
-  Της ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΜΑΣ όπου ακόμη μια φορά ζήτησε ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ
    και ΜΟΝΟΝ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ καταθέτοντας παράλληλα και συγκεκριμένα
    σχετικά στοιχεία για την επικρατούσα κατάσταση του Νοσοκομείου μας.
-  Της  μονιμοποίησης όλων των μη μονίμων Εργαζόμενων που για το Νοσοκομείο μας
    φθάνουν τους 117 συνολικά.
- Την ανάπτυξη και λειτουργία της Νευροχειρουργικής Κλινικής.
- Την μη περικοπή του Ανθυγιεινού επιδόματος και την επέκτασή του σε κλάδους που δεν
   το  παίρνουν, όπως τους φυσιοθεραπευτές. 
      Από τις απαντήσεις που δόθηκαν,  από τον Αν. Υπουργό Υγείας, στα πλαίσια της φιέστας που επεδίωξε να κάνει, είναι η ΑΠΟΔΟΧΗ του αιτήματός μας για την ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ του Νοσοκομείου, όπου τελικά ανακοίνωσε την δρομολόγηση της σχετικής μελέτης.
     Αξίζει να επισημάνουμε ότι σ΄ αυτήν την διαδικασία, όπου δυστυχώς δεν είδαμε καμία εισήγηση από κανέναν άλλον, ούτε από  την πλευρά του Διοικητή και κατ΄ επέκταση του Δ,Σ του Νοσοκομείου, είχαμε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Πολάκη και του Προέδρου του Σωματείου μας, ο οποίος αμφισβήτησε πολλά από τα λεγόμενα του Υπουργού και δυστυχώς την  ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του Διοικητή ενάντια στον Πρόεδρο του Σωματείου μας, όπου έδειξε όλη του την εμπάθεια και την μικροπρέπειά του, το πόσο είναι κατώτερος των περιστάσεων και ανίκανος για την θέση του Διοικητή ενός τέτοιου Νοσοκομείου
                                                     .................................................
  Στον σύνδεσμο που στη συνέχεια σας κοινοποιούμε (https://www.youtube.com/watch?v=KQ7w77DZWSQ&feature=youtu.be), δείτε το  ΒΙΝΤΕΟ με κάποια απ΄ αυτά που διαδραματίστηκαν κατά την σημερινή επίσκεψη ΠΟΛΑΚΗ στο Νοσοκομείο μας, την αποδοχή του αιτήματός μας για την  ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ του Νοσοκομείου μας και την ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του ¨Διοικητή¨ του Νοσοκομείου,  του οποίου η στάση σαφώς δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: