Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Σχετικά με το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

        Με αφορμή την πρόσκληση που λάβαμε για να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ στο ¨ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ¨ που γίνεται ΣΗΜΕΡΑ και ΑΥΡΙΟ στην περιοχή μας , σας γνωρίζουμε ότι:
        Στην πρόσφατη Συνεδρίασή μας, το Δ.Σ του Σωματείου μας, αφού εκτίμησε ότι αυτού του είδους  τα ΣΥΝΕΔΡΙΑ, που γίνονται σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, είναι ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ και ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ και  δυστυχώς ΣΥΝΕΔΡΙΑ που εξελίσσονται σε μια ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ και μόνον,
 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και με αφορμή την εκκρεμότητα που υπάρχει στην πρόσφατη κυβερνητική εξαγγελία-δέσμευση, στο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΑΙΤΗΜΑ μας, που έχει να κάνει με την ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ του Νοσοκομείου, να συμμετάσχουμε σε όλες τις σχετικές  ΔΡΑΣΕΙΣ.
         Έτσι λοιπόν θα συμμετάσχουμε
α). Την ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2/18, στο τραπέζι για τα θέματα Υγείας, όπου θα εκθέσουμε, πέρα από τα γενικότερα ζητήματα της  απαράδεκτης και προκλητικής κυβερνητικής πολιτικής που πλήττουν όλη την Ελληνική κοινωνία, τα προβλήματα του χώρου μας, όπως:
ü Την ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ του Νοσοκομείου, όπου θα ζητήσουμε επίσημες και συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα.
ü Την προμήθεια-εγκατάσταση και λειτουργία ΑΜΕΣΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ και την δρομολόγηση της  αντικατάστασης του ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.
ü Την ΑΝΑΓΚΑΙΑ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΛΗΡΗ και ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ της Περιοχής μας.
ü και βεβαίως τα ζητήματα της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ και της ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ, αλλά και του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του Νοσοκομείου μας.
ζητήματα για τα οποία ο Πρόεδρος του Σωματείου μας ζήτησε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, σχετική συνεδρίαση του Δ.Σ, με την ιδιότητα του Εκπροσώπου των Εργαζόμενων σ΄ αυτό, έτσι ώστε να πάμε σ΄ αυτό το συνέδριο με σχετική ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ως Νοσοκομείο, για την  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΛΩΝ αυτών των προαναφερόμενων ουσιαστικών για το Νοσοκομείο μας και την περιοχή μας ζητημάτων.
β). Την ΤΡΙΤΗ 6/2/18, στις σχετικές ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ των Συνδικαλιστικών Φορέων της περιοχής μας, όπου καλούμε όλους τους Συναδέλφους να δώσουν ΘΕΡΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ. 
                                                     ......................................................
      Παρακάτω σας κοινοποιούμε την σχετική πρόσκληση αλλά και το πρόγραμμα των εργασιών αυτού του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: