Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΑΔΕΔΥ: Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας και περιουσίας


      Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις, αφήνει απροστάτευτη από την αρπακτική διάθεση των τραπεζών, την πρώτη κατοικία χιλιάδων συνανθρώπων μας που λόγω της πρωτοφανούς μείωσης των αποδοχών τους ή ακόμη χειρότερα της ανεργίας τους, αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνειά τους. Αυτό που ισχυρίζεται η Κυβέρνηση ότι δήθεν εκπλειστηριάζονται μόνο οι κατοικίες των κακοπληρωτών και των εχόντων ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, αφού καμιά προστασία νομική δεν υπάρχει για τους ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ.  
      Και σαν να μην έφτανε αυτό, προκειμένου να  αντιμετωπιστούν οι συγκεντρώσεις και οι διαμαρτυρίες, χρησιμοποιήθηκε η πιο άγρια καταστολή, αφού τα ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο να ρίξουν χημικά στις αίθουσες των δικαστηρίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των συγκεντρωμένων.
    Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί την Κυβέρνηση να νομοθετήσει άμεσα το τέλος των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας των συμπολιτών μας που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, εξαιτίας των περικοπών που έγιναν όλα τα χρόνια των μνημονίων.
Καλούμε τα μέλη μας στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα Ειρηνοδικεία, την Τετάρτη 6/12/2017, 3μμ, για να υπερασπίσουμε τη λαϊκή κατοικία και περιουσία! Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 3μμ στο Ειρηνοδικείο (Λουκάρεως 14).
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: