Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Οι ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ την ΕΒΔΟΜΑΔΑ που πέρασε.

         Μετά την κατάληψη του Δ.Σ του Νοσοκομείου την Τρίτη 26/9/17, για τα ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ κλπ άλλα ζητήματα, όπως αυτά καταγράφονται  στο υπ΄ αριθ. 195/26.9.17 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, το Δ.Τ που διαβάζετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί  (http://somippok.blogspot.gr/2017/09/blog-post_662.html)), την σχετική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ μας την Τετάρτη 27/9/17 και την επίσης σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ των Προϊσταμένων την Πέμπτη 28/9/17
                                  Συνεχίζοντας  τις  κινητοποιήσεις  μας
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/9/17, προχωρήσαμε σε  ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Γρ. Προσωπικού και του Πρωτοκόλλου, μια ΚΑΤΑΛΗΨΗ που σαφώς είχε να κάνει με τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, την (ν)τροπολογία και το τελεσίγραφο Γεροβασίλη.

           Οι ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ μας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και σαφώς θα είναι αντίστοιχες των προκλήσεων που κάθε φορά θα δεχόμαστε, όπως αυτή η σημερινή, με το κατεπείγον   έγγραφο της 6ης Υ.Πε  προς όλους τους Διοικητές των Νοσοκομείων ευθύνης τους, συνεπώς και στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, όπου βλέπουμε ΝΕΑ ΗΘΗ στο ΔΗΜΟΣΙΟ από τους συγκυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, (έγγραφο που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:https://files.acrobat.com/a/preview/167da005-dc44-4ea0-9429-f367df4a8083).
       Διαβάζοντας το συνημμένο έγγραφο θα διαπιστώσετε με τον καλύτερο τρόπο, πως  αντιλαμβάνονται οι συγκυβερνώντες την λειτουργία των Διοικητών των Νοσοκομείων αλλά και κυρίως των Υπηρεσιών και των Υπηρεσιακών Παραγόντων.  
          Με το συνημμένο κατεπείγον έγγραφο, που φανερώνει πόσο καίγονται για τις αξιολογήσεις, μια καθαρά Υπηρεσιακή διαδικασία, για πρώτη φορά στα χρονικά την αναθέτουν στους Διοικητές, οι οποίοι προκειμένου να είναι αρεστοί και να διατηρηθούν στις θεσούλες τους, ΣΑΦΩΣ και θα κινηθούν στο πνεύμα της συγκυβέρνησης και κατ επέκταση της Κας Γεροβασίλη,  θα χρησιμοποιήσουν δηλ. κάθε τι το δυνατόν και πρόσφορο για την διεκπεραίωση της, για να  επιτευχθεί ο στόχος της συγκυβέρνησης, έναν στόχο που δεν τον επιβάλλουν μόνον ¨οι κακοί δανειστές¨, τον θέλουν και οι συγκυβερνώντες, στην προσπάθειά τους για να ελέγξουν το Δημόσιο, στόχος που απέχει πολύ από τις προεκλογικές τους πρακτικές, δεσμεύσεις και εξαγγελίες.
                              ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ    λοιπόν   την   ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ  
                                   Και με την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 
                          κι  αυτή  τους  η  προσπάθεια  θα  πέσει  στο  κενό
                                                           ...................................................
    Η Επόμενες Κινητοποιήσεις μας, προς το παρών, είναι ΣΗΜΕΡΑ και ΑΥΡΙΟ και έχουν να κάνουν με ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ των Διοικητικών Υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: