Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

«Αξιολογούν» ότι δεν τους βγαίνουν τα ποσοστά και κάνουν το δικό τους νόμο κουρελόχαρτο

         Έντρομη η κυβέρνηση βλέπει ότι η μεγάλη πλειονότητα των εργαζομένων στο δημόσιο δεν υποχώρησε στον εκβιασμό με την απεργοσπαστική τροπολογία Γεροβασίλη και ότι συνεχίζει να συμμετέχει στην απεργία – αποχή της ΑΔΕΔΥ από τις διαδικασίες αξιολόγησης με ποσοστά από 80% έως και 100%.
        Επειδή λοιπόν στην κυβέρνηση δεν τους βγαίνουν τα ποσοστά, αποφάσισαν (και έχουν δώσει γραμμή τους παρατρεχάμενους τους) να κάνουν κουρελόχαρτο το νόμο της τροπολογίας Γεροβασίλη και τις χρονικές προθεσμίες που επιβάλει.
        Έτσι οι διοικητές των Νοσοκομείων σε πάρα πολλά Νοσοκομεία της χώρας δέχονται παρανόμως «φύλλα αξιολόγησης» μετά την καταληκτική ημερομηνία (2/10/2017) με δικαιολογίες του τύπου «δεν ήταν ενημερωμένοι οι εργαζόμενοι» γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο και τα φύλλα που κατατίθενται εκπρόθεσμα δεν έχουν καμιά  υπόσταση.
       Παράλληλα, ασκούνται κομματικές πιέσεις σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας να αναγκαστούν οι υπάλληλοι να υποβάλλουν όσο το δυνατόν πιο πολλά φύλλα «αξιολόγησης», παρά το ότι αυτό είναι παράνομο, μόνο και μόνο για να παρουσιάσει η κυβέρνηση ότι τα ποσοστά αποχής των δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι αυτά που δίνει η ΑΔΕΔΥ και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις.
         Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρησιμοποιεί το Dημόσιο και την ιεραρχία του δημοσίου σαν κομματικό φέουδο για να αποκομίσει κομματικά οφέλη, λες και οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κομματικοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
Αναδημοσίευση από ergasia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: