Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΕΔΗΝ: Καθεστωτικές κυβερνητικές αντιλήψεις.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ με έγγραφα και φωτογραφίες:
       Καθεστωτικές κυβερνητικές αντιλήψεις. Ο κος Πολάκης Σάββατο 9/9/2017 μετά τα εγκαίνια της ΔΕΘ επικήρυξε Προϊσταμένους Νοσοκομείων παρέα με συνδικαλιστικά και υπηρεσιακά στελέχη των Νοσοκομείων του ΣΥΡΙΖΑ. Εκφράσεις καθεστωτικές ακούστηκαν, τις οποίες κατευχαριστήθηκε ο κος Πολάκης.
Να γιατί Απεργούμε – Απέχουμε από την Αξιολόγηση.
      Σε εξέλιξη είναι η προσπάθεια από τον κο Πολάκη κατάληψης του Κράτους.
Κε Πολάκη,
       Η αξιοκρατία για εσάς και την ομήγυρή σας είναι ασύμβατη έννοια. Σφάζετε στο γόνατο αξιόλογους Προϊσταμένους Οργανικών Μονάδων των Νοσοκομείων για να ελέγξετε το Κράτος. Καρατομήσετε 800 προϊσταμένους οργανικών μονάδων (Διευθυντές, Υποδιευθυντές, Τμηματάρχες) στους 2100 στο σύνολο εντελώς παράνομα. Οι καθαιρέσεις Προϊσταμένων συνεχίζονται. Οι κρίσεις των Προϊσταμένων δεν θα γίνουν ποτέ. Θέλετε Προϊσταμένους σε ομηρία.
Βρωμάτε από παντού.
       Το Σάββατο 9/9/2017 μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Βελλίδειο στα Εγκαίνια της ΔΕΘ και μετά το τέλος της πορείας!!! Συνδικαλιστικά και Υπηρεσιακά Στελέχη των Νοσοκομείων του ΣΥΡΙΖΑ συνέφαγαν στην Μουσική Ταβέρνα «Ροσινιόλ» Θεσσαλονίκης, με τον κο Πολάκη. Σας κοινοποιούμε φωτογραφίες. Εκεί λοιπόν έγιναν οι προγραφές σημερινών Προϊσταμένων Οργανικών Μονάδων των Νοσοκομείων μέσω της Αξιολόγησης. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η συνδικαλιστική παράταξη των εργαζόμενων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ διάβασε για να μην ξεχάσει ενώπιον του κου Πολάκη και όλων των άλλων παρευρισκομένων, Συνδικαλιστικών και Υπηρεσιακών Στελεχών των Νοσοκομείων του ΣΥΡΙΖΑ, γραπτό κείμενο που σας κοινοποιούμε.
       Όταν το διάβαζε η συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ καταχειροκροτήθηκε από όλους και τον κο Πολάκη. Ο κος Πολάκης γελούσε από ικανοποίηση και δεσμεύτηκε ότι θα τα υλοποιήσει. Μεταξύ άλλων το κείμενο έγραφε: {Κε Υπουργέ, εκ μέρους της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων του ΓΝΘ «Ιπποκρατείου», σας καλωσορίζουμε στα πάτρια εδάφη. «Καλώς ήρθαν οι φίλοι μας και κάμανε και κόπο, κι ήρθανε κι ετιμήσανε το εδικό μας τόπο». Επειδή δεν θέλουμε να αναλώνουμε τον χρόνο σας, θα μιλήσω εκ μέρους όλης της Κίνησης, διαβάζοντάς τα για να μην τυχόν παραληφθεί κάτι........ Βαριά πληγή: δεν έχει αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα. Φαντάσματα και σκιές του παρελθόντος ακόμη κυκλοφορούν ανενόχλητα. Πως είναι δυνατόν να παραμένουν στις πιο καίριες διευθυντικές θέσεις και άλλες θέσεις ευθύνης σύμβολα του σάπιου παρελθόντος; Είναι αξιοθαύμαστο το πώς η σημερινή διοίκηση δεν έχει ακόμη απαλλαγεί από αυτά τα σύμβολα, όσο και αν νομίζει ότι είναι υπό τον έλεγχό της. Πως είναι δυνατόν να παραμένουν στις θέσεις τους άτομα με χουντικές πρακτικές που στο πρόσφατο παρελθόν τρομοκρατούσαν τους εργαζόμενους απαγορεύοντας ακόμη και την ανταλλαγή απόψεων; «Είναι και κάποιοι άνθρωποι απού μυαλό δεν έχουν, αλλά στο Νοσοκομείο μας μέσα γιάντα τους έχουν; ......» «Το ψάρι λένε, βρωμάει από το κεφάλι. Απ’ τα κεφάλια αρχίζει η σήψη. Πρέπει να πεταχτεί ολόκληρο το κάθε ψάρι, πριν βρωμοκοπήσει ο τόπος. Πρέπει να πεταχτεί, πριν το συνηθίσουν και το ανέχονται οι άνθρωποι»}.
       Κατά την ανάγνωση της βαριάς πληγής του κειμένου, η ομιλούσα καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρισταμένους συνδικαλιστές και υπηρεσιακά στελέχη των Νοσοκομείων του ΣΥΡΙΖΑ μα πιο πολύ από τον κο Πολάκη. Θέλουν να ξεκάνουν όλους τους Προϊσταμένους με εργαλείο την Αξιολόγηση.
Γι’ αυτό κανείς δεν τους εμπιστεύεται.
Γι’ αυτό Απεργούμε –Απέχουμε από την Αξιολόγηση.
Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ
............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: