Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Αύξηση προϋπολογισμού 30 % στον "Αγιο Ανδρέα" ; ;

Πάτρα:Αύξηση προϋπολογισμού 30 % στον "Αγιο Ανδρέα"       Αύξηση κατά 1.510.000,00 ευρώ για την κατηγορία δαπανών (πλην φαρμάκου) δόθηκε στο ΓΝΠ καθώς και επιχορήγηση 400.000,00 ευρώ, για την κάλυψη απαραίτητων λειτουργικών παρεμβάσεων.
       Όπως εξηγεί ο διοικητής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Σερεμέτης "Η παραπάνω αύξηση "(1.910.000,00 ευρώ) προσεγγίζει το 30% περίπου του αρχικού προϋπολογισμού για την κατηγορία δαπανών και αποτελεί σημαντική παρέμβαση από μεριάς Υπουργείου, για την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου, την αντιμετώπιση των αναγκών που δημιουργήθηκαν από την αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και την υλοποίηση απαιτούμενων λειτουργικών παρεμβάσεων όπως η μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, η αναμόρφωση του χώρου Επειγόντων  Περιστατικών και άλλα απαραίτητα έργα.
       Είναι δεδομένη πλέον η ανοδική πορεία του νοσοκομείου με την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την αύξησή τους, στοιχείο το οποίο οδήγησε και στην αύξηση αυτή του προϋπολογισμού του 2017".   
Aναδημοσίευση από Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.
                                                ..................................................
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αύξηση του προϋπολογισμού τελικά είναι της τάξης του 9,32 %, και δυστυχώς  υπολείπεται κατά πολύ από τις διεκδικήσεις μας, που είναι της τάξης του 40 % τουλάχιστον. Συνεπώς να μην πανηγυρίζει η Διοίκηση και να μην παραποιεί την πραγματικότητα, ειδικά αυτήν την περίοδο που δεν έχει την δυνατότητα αγοράς αντιδραστηρίων και φαρμάκων τα οποία δανείζεται από το ΠΠΝΡΙΟΥ, ένας δανεισμός που ήδη έχει ξεπεράσει τις 250.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: