Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Καταδίκη της αντικομμουνιστικής υστερίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την ΑΔΕΔΥ.

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
30 Αυγούστου 2017
Καταδίκη της αντικομμουνιστικής υστερίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης
      Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την αντικομμουνιστική υστερία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αφορμή την αντικομμουνιστική φιέστα της Εσθονικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
      Όλη αυτή η προσπάθεια έχει να κάνει με την διαστρέβλωση της ιστορίας και την ανιστόρητη εξίσωση του κομμουνισμού με το φασισμό – ναζισμό. Η προσπάθεια να ξανάγραφτεί η Ιστορία των λαών από την αντιδραστική Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί πρόκληση για τα εκατομμύρια των λαϊκών αγωνιστών που συνέβαλαν καθοριστικά στη συντριβή του ναζισμού – φασισμού.
      Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει τις θηριωδίες των φασιστών, ντόπιων και ξένων. Τις συμμορίες που αλώνιζαν σε όλη τη χώρα, τα στρατοδικεία, τις διώξεις και τις εκτελέσεις, τους τόπους εξορίας, τα κρατητήρια της Ασφάλειας, όπου βασανίστηκαν με τους πιο φρικαλέους τρόπους χιλιάδες αγωνιστές.
       Ο αντικομμουνισμός που αποτελεί την επίσημη ιδεολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει βαθύτερες στοχεύσεις και επιδιώξεις. Αποτελεί προοίμιο των αντιλαϊκών μέτρων, στρώνει το δρόμο στο φασισμό και την εγκληματική Χρυσή Αυγή.
       Κοινός τόπος του αντικομμουνισμού είναι η άγρια αντιλαϊκή επίθεση, μνημόνια παλιά και νέα. Ακριβώς αυτήν την πολιτική προωθεί αποφασιστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η ΝΔ, ως ένθερμοι υποστηρικτές της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, των εγχώριων μεγαλοεργοδοτών και βιομηχάνων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μη δείξουν καμία ανοχή στον αντικομμουνισμό, να τον καταδικάσουν, να παλέψουν μέσα από τα σωματεία τους την αντιλαϊκή επίθεση που έρχεται. Να δυναμώσουν τις εστίες αντίστασης και διεκδίκησης σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων.
Από το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: