Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Την επόμενη εβδομάδα η ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ του Σωματείου μας.

      Σας κοινοποιούμε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΦΟΡΕΩΝ, που έχουμε προγραμματίσει για την ΔΕΥΤΕΡΑ 18/9/17 και ώρα 11 πμ, όπου καλουνται ο  Περιφερειάρχης, οι Βουλευτές του Νομού, οι Δήμαρχοι Πάτρας, Δυτ. Αχαϊας κ Ερυμάνθου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, ο Μητροπολίτης Πατρών, η Δκση της 6ης Υ.Πε και η Δκση του Νοσοκομείου, η ΠΟΕΔΗΝ, το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας, η ΕΙΝΑ και η 3μελής επιτροπή των Ιατρών του Γ.Ν Πατρών, ο Οδοντιατρικός και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πάτρας, Κοινωνικοί φορείς και οι Σύλλογοι ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ, ΠΠΝΡΙΟΥ και ΝΝΘώρακος, κλπ άλλοι.
                          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΦΟΡΕΩΝ
   Πριν από λίγους μήνες, ως γνωστόν σε όλους, είχαμε την πολυαναμενόμενη παράδοση του 7ορόφου σεισμόπληκτου κτιρίου του Νοσοκομείου μας.
        Μια επαναλειτουργία που δρομολόγησε την μεταστέγαση στις κεντρικές κτιριακές εγκαταστάσεις μας των υπηρεσιών του 409  και του Ν.Ν Θώρακος.
      Μια μεταστέγαση που δυστυχώς αφήνει ΑΣΤΕΓΕΣ 150 περίπου κλίνες, τμήματα  και  υπηρεσίες του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, κλίνες και τμήματα που είναι απαραίτητα για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ και ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ.
      Για να λειτουργήσει  ΠΛΗΡΩΣ και ΣΩΣΤΑ το Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής μας, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ:  
ü ΝΕΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ που να καλύψουν τις προαναφερόμενες ανάγκες και την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης του Νοσοκομείου, στα πλαίσια του οργανισμού του.
ü ΕΠΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, με ΑΥΞΗΣΗ του προϋπολογισμού του τουλάχιστον  κατά 40 %.
ü ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ με προσλήψεις μόνιμου Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού κλπ Προσωπικού.
ü ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ με Ιατρούς και Προσωπικό, των εγκαταλελειμμένων ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, την αναγκαιότητα της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ τους και της ΠΛΗΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ τους, για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών, στις περιοχές όπου αυτά είναι εγκατεστημένα.
      Γι΄ αυτά λοιπόν τα ζητήματα, που δεν είναι και τα μόνα  που αντιμετωπίζουμε στο πολύπαθο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ,
                           ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ σε ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ
Την ΔΕΥΤΕΡΑ  18/9/17  και ώρα 11:00 πμ (1ος όροφος Κτιρίου Γ. Γεννηματάς -Πρώην Ταχύρυθμο).
                                                        έτσι  ώστε
ενώνοντας  τις δυνάμεις μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διεκδικήσουμε τα προαναφερόμενα και όχι μόνον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: