Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Σχετικά με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ μας και την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ στην Δ.Ε.Θ του 2017.

        Βάσει σχετικής απόφασης του Δ.Σ του Σωματείου μας, διαπαραταξιακή Αντιπροσωπεία του Σωματείου μας, αποτελούμενη από τούς Πετρόπουλο Κώστα, Γιαννόπουλο Σπύρο, Σουγλέρη Χρήστο, Ασλανίδη Κατερίνα, Χαβελέ Αμαλία και Χατζηλάμπρου Βασίλη, συμμετείχε στις ΔΡΑΣΕΙΣ  και στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, που έγιναν την Παρασκευή 8/9/17 και  το Σάββατο 9/9/17, στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ.

      Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συμμετείχαμε ως Σωματείο σε όλες τις διαδικασίες και  δράσεις του Συνδικαλιστικού μας κινήματος, που έγιναν στα πλαίσια της ΔΕΘ 2017, όπως:

ü  Στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ την Παρασκευή 8/9/17, όπου η μεγαλειώδης πορεία μας που ξεκίνησε από το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, αφού πέρασε από διάφορα άλλα Νοσοκομεία διανύοντας μια απόσταση 4 περίπου χιλιομέτρων, έφθασε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού που περιφρουρούσαν εκατοντάδες Αστυνομικοί. Αξίζει να επισημάνουμε ότι αντί της σχετικής συνάντησης που ζητήσαμε, βρεθήκαμε ως συνήθως πλέον, αντιμέτωποι με εκατοντάδες αστυνομικούς και με τα ΜΑΤ, συμπεριφορά και πρακτική που εξαγρίωσε τους διαδηλωτές και οδήγησε πολλούς να πηδήξουν τα κάγκελα του υπουργείου και να βρεθούν μέσα στον περιβάλλοντα χώρο. Κίνηση και εξέλιξη που ανάγκασε τους αρμοδίους να επιτευχθεί η προαναφερόμενη συνάντηση.
ü  Στο μεγαλειώδες ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ-ΕΔΟΘ και ΕΚΘ, το Σάββατο 9/9/17.
ü   Στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ, το Σάββατο το πρωί 9/9/17, μέσα στους χώρους της ΔΕΘ, με αφορμή την εκεί επίσκεψη του πρωθυπουργού. Μια παράσταση  διαμαρτυρίας που εξελίχθηκε σε παράνομη κράτησή μας, για την προστασία του Πρωθυπουργού και που τελικά κάτω από την δυναμική  μας τις απειλές μας και την πίεσή μας, καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε για πρώτη φορά πορεία διαμαρτυρίας μέσα στους χώρους της ΔΕΘ.
ü και βεβαίως στην Συνεδρίαση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΠΟΕΔΗΝ και τις σχετικές συσκέψεις της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ με τα εκεί Πρωτοβάθμια Σωματεία.
                                                        .................................
          Γι΄ αυτές τις κινητοποιήσεις σας κοινοποιούμε σχετικές φωτογραφίες αλλά και τους παρακάτω σχετικούς συνδέσμους με κάποιες αναφορές των ΜΜΕ, όπου προβάλλουν σχετικές φωτογραφίες και Βίντεο.


  1. http://www.protothema.gr/greece/article/712063/thessaloniki-astunomikoi-ebodisan-meli-tis-poedin-na-plisiasoun-ton-tsipra/
  2. http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/819665/deth-2017-entasi-stin-poreia-tis-poedhn-pics-vid
  3. http://www.naftemporiki.gr/story/1274631/sundikalistes-tis-poedin-epixeirisan-na-doun-ton-al-tsipra
  4. http://www.newsit.gr/ellada/deth-2017-diamartyria-tis-poedin-mas-sapisate-sto-ksylo-vid/2211409/
  5. http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/819665/deth-2017-entasi-stin-poreia-tis-poedhn-pics-vid
  6. http://www.newsbomb.gr/ygeia/nosokomeia/story/819440/deth-2017-poreia-tis-poedhn-kai-somateion-ygeias-sto-grafeio-toy-prothypoyrgoy-sti-thessaloniki
  7. http://www.thessnews.gr/article/50901/entasi-me-meli-tis-poedin-sti-deth-ithela-na-doun-ton-prothypourgo-alla-tous-apothisan-oi-astynomikoi-fotovideo
  8. http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/entasi-me-meli-tis-poedin-stin-deth-tous-empodisan-na-doun-ton-tsipra
  9. https://m.youtube.com/watch?v=S64I44y-mHQ

Aπο το Δ.Σ Σωματείου ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨



































Επόμενη Κινητοποίηση η 24ωρη της 11ης  του  Οκτώμβρη 2017
με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ στην ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΗ     ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: