Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.

        Όπως σας είχαμε ενημερώσει με την χθεσινή σχετική ανάρτησή μας,  χθές πράγματι συνεδρίασε το Δ.Σ του Νοσοκομείου, με τα θέματα που μπορείτε να ξαναδιαβάσετε στον συνδεσμο που ακολουθεί: https://files.acrobat.com/a/preview/066f7814-3897-4947-99e7-7bac77db0aec 
      Στην προαναφερόμενη θεματολογία, όπως λοιπόν σας είχαμε ενημερώσει, συμπεριλαμβάνονταν  και  αιτήματα του Σωματείου μας, για τα οποία εγκρίθηκε η δρομολόγησή τους.
        Σας κάνουμε γνωστό λοιπόν,  ότι σ' αυτην την  χθεσινή  Συνεδρίαση του Δ.Σ, όπου συζητήθηκαν συνολικά 42 θέματα, είχαμε:
α). Την  έγκριση σκοπιμότητας του θέματος που αφορούσε την προμήθεια  στολών για το  Νοσηλευτικό & Βοηθητικό Προσωπικό, προϋπολογισμού 4.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ενα θέμα που ήταν αίτημα του Σωματείου μας και μία απόφαση που είναι θετική αλλά λειψή, δεδομένου ότι οι πιστώσεις δεν είναι επαρκείς και  δεν περιλαμβάνει  το σύνολο των παροχών, όπως παπούτσια κλπ αλλά  είδη που προβλέπει η σχετική νομοθεσία, όπως ανέφερε    ο εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ, Κώστας Πετρόπουλος, αποσπώντας έτσι την δέσμευση του Διοικητή για νεα σχετική τροποποίηση. 
β). Την  έγκριση σκοπιμότητας και των τεχνικών προδιαγραφών των απαραίτητων διαρρυθμίσεων στη στάση Αδελφών της Πλαστικής Κλινικής, στον 2ο όροφο της Νέας Πτέρυγας του Γ. Ν. Πατρών, προϋπολογισμού 2.728,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Μία απόφαση θετική αλλά που δυστυχώς, λόγω τεχνικών προβλημάτων, δεν είναι  όπως ακριβώς την διεκδικούσαμε ως Σωματείο.
γ). Την έγκριση σκοπιμότητας, τεχνικών προδιαγραφών και ορισμού επιτροπής αξιολόγησης για την προμήθεια του αυτοκινούμενου παλετοφόρου καροτσιού, που ζητούσαμε ως Σωματείο, για τις ανάγκες μεταφοράς  του Γ. Ν. Πατρών, προϋπολογισμού 6.200,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
δ).  Την έγκριση σκοπιμότητας και προμήθειας του ενός από τα τρία μηχανήματα, που διεκδικούσαμε ως Σωματείο,  για το τμήμα καθαριότητας του Νοσοκομείου.
ε). Την μη διάθεση του χώρου που διεκδικούσαν οι γιατροί της Μαιευτικής. Στο θέμα αυτό ο εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ έθεσε τι ζήτημα της ενεργοποίησης της επιτροπής των χώρων, πρόταση που απεδέχθη το   Δ.Σ, καθώς επίσης και το ζήτημα της μεταφοράς των προκάτ σε χώρους όπου θα μπιρούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια προσωπικού, αποθηκευτικοί χώροι και για λοιπές άλλες ανάγκες. 
στ). Δεν πάρθηκε καμία  απόφαση για  το θέμα σχετικά με την  ρύθμιση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στον προαύλιο-περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου. Έγινε όμως η σχετική Ενημέρωση-Συζήτηση και είπαμε να επανέλθει το σχετικό θέμα σε επόμενη συνεδρίαση αφού το επεξεργαστούμε όλοι μας, για την όσο το δυνατόν καλύτερη και λειτουργικότερη λύση. 
    Τέλος να σας γνωστοποιήσουμε ότι και σ'  αυτην την συνεδρίαση ο εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ, Κώστας Πετρόπουλος, έθεσε το ζήτημα της ύπαρξης σχετικής υποδομής για τους καπνιστές, με αφορμή την εφαρμογή των σχετικών απαγορευτικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: