Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

(ΗΧΗΤΙΚΟ) – ΠΑΤΡΑ: Οι συνδικαλιστές αποκαλούν «θρασύδειλο και ψευτάκο» τον Πολάκη – Για τα «καραγκιοζιλίκια» που τους απέδωσε στα εγκαίνια του ΓΚΝ

       Λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» στην Πάτρα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο των επιθέσεων συνδικαλιστών και μη, μιλάει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» και σηκώνει το γάντι απαντώντας με τον δικό του τρόπο. Κάνει προσωπική αναφορά στους συνδικαλιστές Κώστα Πετρόπουλο και Χρήστο Σουγλέρη, με φραστικές επιθέσεις λέγοντας ότι «όταν οι εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας αποφασίζουν να διεκδικήσουν, δεν χρειάζονται τα καραγκιοζιλίκια και τους τραμπουκισμούς των εν λόγω κυρίων και της ολιγομελούς συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας της ΠΟΕΔΗΝ για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ούτε τη συμμετοχή άσχετων με τον χώρο σωματείων για να δείχνουν πολλοί».
     Πέραν αυτών αναφέρεται στις προσπάθειες που γίνονται για να καλυφθούν τα εκατοντάδες ιατρικά, νοσηλευτικά και άλλα κενά στον χώρο της υγείας, ενώ για την μεταφορά του Νοσημάτων Θώρακος στον «Αγ. Ανδρέα» κάνει λόγο για συστέγαση και όχι για συγχώνευση.
«Εμείς δεν κλείνουμε, μόνο ανοίγουμε» δηλώνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε στη Μαρίνα Ριζογιάννη.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο Πρόεδρος των εργαζομένων στον ΓΚΝ Κώστας Πετρόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΊ Πάτρας 89,4 , χαρακτήρισε τον κ.Πολάκη «θρασύδειλο και ψευτάκο» , προκαλώντας τον αν.υπουργό να κατέβει στην Πάτρα για να κάνουν διάλογο στο αμφιθέατρο, με τη δέσμευση μάλιστα να μην γίνουν κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες.
Ωστόσο τόνισε ότι ο κ. Πολάκης παραδέχεται το σύνολο των προβλημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος
     Στον σύνδεσμο που σας κοινοποιούμε και μάλιστα μετά το σχετικό κείμενο μπορείτε να ακούσετε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα, πατώντας πάνω στην ένδειξη play
 http://www.skaipatras.gr/2017/07/12/patra-anixe-pyr-o-pavlos-polakis-kat/

Δεν υπάρχουν σχόλια: