Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ από το Δ.Σ του Νοσοκομείου του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ σ΄ αυτό με ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που θα έχουν συνέχεια.

      Σας κάνουμε γνωστό ότι κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, το μέλος του Δ.Σ Πετρόπουλος Κώστας, που συμμετέχει σ’ αυτό ως Εκπρόσωπος των Εργαζόμενων, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ απ’ αυτήν, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ για τα εξής:
Α). Κατ’ αρχήν ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ για την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τόσο προς τις συνεργάτιδές της στη Νοσηλευτική Διεύθυνση, για τις οποίες δημιουργεί κλίμα εκδίωξής τους, όσο και προς τις Προϊστάμενες και ιδιαιτέρως απέναντι στο Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου μας, για το οποίο πέραν των άλλων εκφράζεται και απαξιωτικά.
Διαμαρτυρήθηκε ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ, για τις πολύ συχνές, αντιλειτουργικές και αναποτελεσματικές μετακινήσεις, ρουσφετολογικού, εκφοβιστικού και τιμωριτικού χαρακτήρα κσι μάλιστα χωρίς την τήρηση και εφαρμογή των απαραίτητων διαδικασιών ούτε καν των σχετικών κείμενων διατάξεων.
Β). Διαμαρτυρήθηκε για την νεα καρατόμηση στη Νοσηλευτική Διεύθυνση, με απόφαση του Διοικητή που εξελίσεται χωρίς λόγο και κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων σε ΔΗΜΙΟΣ του Νοσηλευτικού κλάδου, υποδυόμενος τον ρόλο του κριτή που δεν του ανήκει, συνεπικουρούμενος γι αυτό και από την Νοσηλευτική Δντρια.
Γ). Τέλος διαμαρτυρήθηκε για το ότι τα μεγάλα και σοβαρά θέματα του Νοσοκομείου δεν έρχονται στο καθ ύλην αρμόδιο όργανο το Δ.Σ του Νοσοκομείου, το οποίο με ευθύνη του Διοικητή ασχολείται με θέματα ρουτίνας, θέματα που δυστυχώς τα χειρίζεται ανεπιτυχώς και αναποτελεσματικά ο Διοικητής, όπως η περίπτωση της Νεφρολογικής κλινικής, της μεταστέγασης κλπ άλλα, χειρισμοί που αποβαίνουν δυστυχώς σε βάρος του Νοσοκομείου.
         Μετά απ’ όλα αυτά, ο εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ, αφού προειδοποίησε για Κινητοποιήσεις, Κινητοποιήσεις που θα έχουν να κάνουν με επ αόριστον ΚΑΤΑΛΗΨΗ των γραφείων της Νοσηλευτικής, εαν και εφόσον δεν συνετιστεί η Νοσηλευτική Διεύθυνση, αλλά και του χώρου συνεδριάσεων του Δ.Σ εαν και εφόσον ο Διοικητής δεν αλλάξει συμπεριφορές και πρακτικές και δεν επανορθώσει το χάος και τις αντιπαλότητες, τις τριβές που αυτός δημιούργησε με τις παράνομες καρατομήσεις του
                               ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ……ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ.
                                     Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: