Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Θ. Παπαθεοδώρου: «Σημαντικές ελλείψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ‘Ο Άγιος Ανδρέας’»

      Οι ελλείψεις σε  νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» είναι πολύ μεγάλες, όπως σημειώνει ο βουλευτής Θ. Παπαθεοδώρου.
      Την επομένη κιόλας των εγκαινίων έκλεισε η Νεφρολογική Κλινική του Άγιου Ανδρέα λόγω έλλειψης ειδικευμένων γιατρών και κυρίως ειδικευόμενων. Οι ασθενείς της Νεφρολογικής μεταφέρθηκαν στην Παθολογική Κλινική, όπου θα πρέπει να παρακολουθούνται από τους γιατρούς της Παθολογικής σε συνεργασία με τους γιατρούς της Νεφρολογικής.
      Μετά και τη φημολογούμενη συγχώνευση των δύο Κλινικών, Παθολογικής και Νεφρολογικής, οι ελλείψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» αυξάνονται συνεχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Η Κυβέρνηση επέλεξε να εγκαινιάσει ένα νοσοκομείο το οποίο καθημερινά απασχολεί την επικαιρότητα για τα προβλήματα που παρουσιάζει.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
      Επηρεάζεται και η λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού που εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ασθενών από την ευρύτερη περιοχή;
      Ποιο το χρονοδιάγραμμα της επαναλειτουργίας της Νεφρολογικής Κλινικής του  Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»;
      Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε για την κάλυψη ελλείψεων σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»;
Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: