Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ για τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ του 7ορόφου Κτιρίου.

  Καλώς να Ορίσουν οι Υπουργοί της "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" k'  των " ΣΧΙΣΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ"
             ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ όμως γιατί έρχονται στην πόλη μας, στο Νοσοκομείο;
 Έρχονται για να εγκαινιάσουν τι;
-Ένα ΕΡΓΟ που δεν τους ανήκει. Το κτίριο που δεν κατασκεύασαν αυτοί, αλλά άλλοι, με την ΣΥΝΕΧΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας k΄ των Εργαζόμενων.
     -Την χωρίς σχεδιασμό και χωρίς χρηματοδότηση, μεταστέγαση    που δυστυχώς με τις επιλογές τους την μετέτρεψαν σε ΕΦΙΑΛΤΗ.
    - Την συρρίκνωση κατά 50% του ΝΝΘώρακος, που από Νοσοκομείο το μετέτρεψαν σε κλινική και την μετά απο 30 χρόνια διακομιδή ασθενών  στην Αθήνα.
  -Την επικίνδυνα συνεχιζόμενη ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Νοσοκομείου
    τι;
μήπως τον ανύπαρκτο σχεδιασμό τους και την αδιαφορία τους, για την περαιτέρω ανάπτυξη του Νοσοκομείου, τις νέες κτιριακές υποδομές που χρειάζεται για να στεγάσει τις 150 και πλέον άστεγες κλίνες του και όχι μόνον.
         Το Σωματείο μας και οι Εργαζόμενοι, που με τους αγώνες τους πέτυχαν αυτό το έργο, κράτησαν αυτό το Νοσοκομείο, θα περίμεναν ειδικά αυτήν την περίοδο, ΟΧΙ ΦΙΕΣΤΕΣ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ k' ΠΑΝHΓYΡΙΑ, αλλά σχεδιασμό και σκληρή δουλειά και ιδιαιτέρως την ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, για σχετική και ουσιαστική  ΣΥΣΚΕΨΗ μαζί τους, παρουσία και των φορέων της περιοχής μας, για:
• Τις άκρως αναγκαίες και απαραίτητες περαιτέρω νέες  κτιριακές υποδομές.
• Ουσιαστικές και όχι επικοινωνιακές Προσλήψεις ΜΟΝΙΜΩΝ Ιατρών και Προσωπικού.
• και βεβαίως την επαρκή χρηματοδότησή μας και την αναγκαία και απαραίτητη αύξηση  του προϋπολογισμού μας τουλάχιστον  κατά 40 %. 
                                   ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ
Συναδέλφισσες  k' Συνάδελφοι
     Με τους ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ, την ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ και την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ το 7όροφο κτίριο, ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ αυτό το Νοσοκομείο, με την ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ στην ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου, την Τετάρτη 5/7/17 στις 10 το πρωί, μπορούμε να πετύχουμε στις  ΝΕΕΣ μας ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, για την περαιτέρω κτιριακή επέκταση, την χρηματοδότησή μας και την γενναία αύξηση του προϋπολογισμού, την στελέχωσή μας με Ιατρούς και Προσωπικό, για να γίνει το Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ο πραγματικός ένας εκ των δύο πυλώνων της υγείας στη περιοχή μας.     
                    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ- ΟΛΟΙ στις 10 στην ΠΥΛΗ.
                                              ……………………………………………..
                                              Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: