Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ με τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ της 6ης Υ.Πε.

       Σας κάνουμε γνωστό ότι ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/7/17 και ώρα 10:00 πμ, το Δ.Σ του Σωματείου μας θα συναντηθεί με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, για ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο και τους Συναδέλφους Εργαζόμενους σ΄ αυτό, αρμοδιότητας Διοικητή 6ης Υ.Πε. 
      Το ραντεβού που εκκρεμούσε για πάνω από δύο μήνες βάσει της παρακάτω σχετικής επιστολή μας, κλείστηκε τελικά μετά από σχετική τηλεφωνική πρωτοβουλία του Προέδρου του Σωματείου μας, μια πρωτοβουλία που ήταν συνέχεια σχετικής ολιγόλεπτης συζήτησης που είχε με τον εν λόγω Διοικητή την ημέρα των εγκαινίων.
       Στη συνάντησή μας αυτή, πέρα από την συνήθη διαλογική συζήτηση, θα κατατεθεί και σχετικό εξασέλιδο υπόμνημα, για τα χωροταξικά και κτιριακά μας προβλήματα, την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση του Νοσοκομείου και την προοπτική της λειτουργίας του, καθώς επίσης και την λειτουργία της Διοίκησης του Διοικητή και του Δ.Σ, με έμφαση τις καρατομήσεις προϊσταμένων που δυστυχώς χωρίς κανένα ουσιαστικό λειτουργικό λόγο,  συνεχίζονται.  
Αριθμ.Πρωτ:........97.
Πάτρα……….12.5.17.                                                                    ΠΡΟΣ: Διοικητή 6ης Υ.Πε. Κον Νικολόπουλο

k΄ Διοικητά
           Το Δ.Σ του Σωματείου μας, στην πρόσφατη Συνεδρίασή του, λαμβάνοντας  υπ΄ όψιν του, τα σοβαρά και εκκρεμή ζητήματα – προβλήματα του χώρου μας, προβλήματα που έχουν να κάνουν:
ü Τόσο με την μη αντιμετώπιση των προβλημάτων της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ και της ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ του Νοσοκομείου μας.
ü   Όσο και τα ζητήματα που έχουν προκύψει από την μεταστέγαση και επαναλειτουργία του 7ορόφου και την ανάγκη νέων κτιριακών υποδομών στο Νοσοκομειακό μας συγκρότημα.
ü   Αλλά και την εκκρεμότητα με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του Νοσοκομείου
                                       ΟΜΟΦΩΝΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
Να ζητήσει το συντομότερο δυνατόν, σχετική συνάντηση μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: