Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Σωματείου μας για ΜΧΜΘ k΄ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ.

Αριθμ. Πρωτ:........119.
Πάτρα………......8.6.17.                                               ΠΡΟΣ:  Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.   
         Κατ΄ επανάληψιν έχουμε τονίσει την αντίθεσή μας στη ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ της ΜΧΜΘ και του ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ τμήματος, στον 1ο όροφο του 2ορόφου κτιρίου, στους χώρους που  πολύ σωστά είχαν προσδιοριστεί για ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.
      Η κατάσταση που επικρατεί μετά την μεταστέγαση, τόσο για τους Ασθενείς όσο και για τους Εργαζόμενους είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ,  γιατί  δεν λύνει τα προβλήματα της σωστής διαχείρισης των Ασθενών και γενικότερα της καλής λειτουργίας των προαναφερόμενων Τμημάτων.
      Παρά τις επισημάνσεις μας αυτά τα τμήματα  συνεχίζουν δυστυχώς να λειτουργούν σ' αυτούς τους αντιλειτουργικούς χώρους, στους χώρους που δεν ενδείκνυται και δεν συνάδουν με το αντικείμενο της δουλειάς τους
                            και το χειρότερο
• χωρίς όριο Ασθενών-περιστατικών, που αυτά θα  πρέπει να δέχονται και να εξυπηρετούν, ίσως και ανεξέλεγκτα αν λάβουμε υπ' όψιν μας τον οργανισμό και τα σχετικά στατιστικά στοιχεία.
• και με ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ των ΕΡΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ των εκεί ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, που δυστυχώς αρκετά συχνά, ίσως και καθημερινά εργάζονται αρκετά πέραν του ωραρίου τους.
         Παρακαλούμε λοιπόν ΑΜΕΣΑ για τις δικές σας σχετικές ενέργειες, της άμεσης και έγκαιρης αντιμετώπισης της προαναφερόμενης  κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: