Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στα Πλαίσια της ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ των ΔΡΑΣΕΩΝ και ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.

       Σας υπενθυμίζουμε τις ΔΡΑΣΕΙΣ k΄ τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που έχουμε προσδιορίσει  για τον μήνα ΙΟΥΝΙΟ στις οποίες ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, όπως:
  -  Η ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της ΠΟΕΔΗΝ, έξω από Υπουργείο Οικονομικών, που θα ξεκινήσει την Πέμπτη  15/6/2017 στις 8μμ και θα ολοκληρωθεί  το μεσημέρι της Παρασκευής 16/6/2017, για το ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, την ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ στα ΒΑΡΕΑ k΄ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ και βεβαίως την ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ των Νοσοκομείων, την ΑΥΞΗΣΗ δηλ. των ΔΑΠΑΝΩΝ για την ΥΓΕΙΑ.
          - H ΠΟΡΕΙΑ για την ΑΝΕΡΓΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ την ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της 25ης του Ιούνη για την ΑΝΕΡΓΙΑ, που ξεκινά την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6/17, 8 πμ από την Πλ. Γεωργίου μέχρι την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.
     - H ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την 28 Ιουνίου ( 08:00-15:00) για το ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ, που φθάνει στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ, για να αναδείξει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, για ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, την κατάργηση 700 περίπου τμημάτων και υπηρεσιών και γενικά την συρρίκνωση του Δημόσιου τομέα  Υγείας, με το υπό ψήφιση ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ της κυβέρνησης.
    -  H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, στα πλαίσια των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της ΠΟΕΔΗΝ, της ΑΔΕΔΥ k΄ του Σωματείου μας, Δεν παραλαμβάνουμε τα φύλλα αξιολόγησης, ή τα παραδίδουμε  στο Σωματείο.
    -  ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ και την 6η Υ.Πε, προς τα τέλη του μήνα, για την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Νοσοκομείου και ιδιαιτέρως για την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των προαναφερόμενων Διοικούντων στην ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ των ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
    Για όλα αυτά και όχι μόνον:
       ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ   14/6/17  k΄  ώρα  09:00 πμ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, για ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ k΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, την ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της ΠΟΕΔΗΝ, το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ,  κλπ άλλες ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ k΄ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ στη ΔΚΣΗ k 6η Υ.Πε) για την μη ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ των ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. 
  

   ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ   
Ούτε να ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ k΄ τις ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ                                                       
                                           Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: