Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Το ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ και οι ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ και οι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ περί άλλων ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ.

        Εδώ και πάρα πολύ καιρό φωνάζουμε για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του Νοσοκομείου, την κάλυψη μας ως Νοσοκομείο και Εργαζόμενοι σ΄ αυτό, απ΄ όλα όσα κατά καιρούς συμβαίνουν σ΄ αυτόν εδώ τον χώρο, που παραμένει ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ……
                                 Αλλά δυστυχώς ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ εν τη ΕΡΗΜΩ
          Δυστυχώς ακόμη μια φορά είχαμε ένα συμβάν, που φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος στο Νοσοκομείο, όπου εκτός από τις γνωστές και πάμπολλες επιθέσεις στα ΤΕΠ, χθες είχαμε και κλοπή στα Χειρουργεία.
           Ναι καλά ακούσατε……
Ναρκομανής μπήκε στον χώρο των χειρουργείων και έκλεψε χρήματα και κάρτες από τους χώρους των αποδυτηρίων του Προσωπικού, την στιγμή που το Προσωπικό εργαζόταν στις χειρουργικές αίθουσες απροστάτευτο. Ένα έλλειμμα προστασίας που την κύρια και αποκλειστική ευθύνη την έχει η Διοίκηση που δυστυχώς περί άλλων τυρβάζει, παρά τις πάμπολλες άλλες κλοπές και βεβαίως τις σχετικές παρεμβάσεις μας.
      Το μέγεθος του προαναφερόμενου προβλήματος, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι είναι πάρα πολύ μεγάλο και ευτυχώς που περιορίστηκε μόνον στην κλοπή και δεν είχαμε άλλα προβλήματα, δεδομένου ότι στον συγκεκριμένο χώρο όπου εργάζεται κυρίως γυναικείο προσωπικό αδύναμο να αντισταθεί σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι η ΑΝΑΝΗΨΗ, όπου ως συνήθως πλέον, υπάρχουν και χθες υπήρχαν διασωληνωμένα περιστατικά.
        Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι οι απροστάτευτοι Εργαζόμενοι για το συγκεκριμένο συμβάν, για την στήριξή τους - για το πρόβλημά τους, όπως και άλλες φορές έτσι και τώρα απευθύνθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών.
         ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ λοιπόν την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ιδρύματος  που με τις αποφάσεις της – την πρακτική της και βεβαίως την αδιαφορία της, έχει διαλύσει την Ασφάλεια του Νοσοκομείου, αφήνοντας έκθετους όλους μας, Εργαζόμενους-Ιατρούς –Ασθενείς και βεβαίως το Νοσοκομείο εις βάρος του οποίου πέραν των γνωστών και πολλών επιθέσεων που έχουν καταγραφεί, έχουμε πολλές σοβαρές και προκλητικές κλοπές, τις οποίες έχουμε επισημάνει και δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτε…..
                Μετά απ΄ όλα αυτά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επιτέλους ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ σχετική συνάντηση με σκοπό και στόχο την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ όλου αυτού του πλαισίου, που οφείλουμε να επισημάνουμε ακόμη μια φορά ότι πάσχει ……..
                                  Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: