Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΠΟΕΔΗΝ: Νοσοκομείο Ζακύνθου η αίθουσα Μαίευσης θα παραμείνει κλειστή.

• Νοσοκομείο Ζακύνθου
• Η αίθουσα Μαίευσης θα παραμείνει κλειστή
• Τα χειρουργεία θα λειτουργούν με φορητές μπουκάλες αερίων σαν να πρόκειται για Νοσοκομείο εμπόλεμης ζώνης.
• Δεν θα μάθουμε ποτέ τα αίτια του θανάτου της τραγικής γυναίκας που έχασε τη ζωή της από μετεγχειρητικές επιπλοκές.
• Μένουμε άφωνοι από το πανηγυρικό διάγγελμα του κου Πολάκη.
• Έκρυψαν το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ που σας κοινοποιούμε που είχαν στα χέρια τους από 6/3/2017, για να ανοίξουν την αίθουσα μαίευσης για χειρουργεία που είναι γεμάτη Νοσοκομειακά μικρόβια, αδιαφορώντας για τους ασθενείς που θα προσβληθούν και θα κινδυνέψουν να χάσουν τη ζωή τους. Τρεισήμισι μήνες τώρα ένα ολόκληρο νησί δεν έχει χειρουργείο, δεν έχει Νοσοκομείο και πλησιάζει η τουριστική περίοδος. Τρεισήμισι μήνες και ακόμη δεν έχει εκδοθεί το πόρισμα για τα αίτια που προκάλεσαν σε 5 ασθενείς σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές από εγχειρήσεις ρουτίνας, εκ των οποίων η μία γυναίκα έχασε τη ζωή της.
      Δεν θα εκδοθεί ποτέ πόρισμα, δεν θα μάθουμε ποτέ από τι πέθανε η τραγική γυναίκα, αφού συντονίστρια της επιτροπής διορίστηκε από τον κο Πολάκη η καθηγήτρια αναισθησιολογίας κα Καραπαναγιώτου , σύζυγος Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζουμε ότι είναι η ίδια, η οποία είχε αναλάβει την ΕΔΕ για να διερευνήσει τα αίτια του θανάτου του ανήλικου κοριτσιού στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης από βρογχόσπασμο. Που ακόμη τα περιμένουμε.
      Ο κος Πολάκης με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και της 6ης ΥΠΕ πήραν απόφαση να ανοίξουν άρον - άρον τα χειρουργεία και την αίθουσα Μαίευσης του νοσοκομείου για να δώσουν πανηγυρικό τόνο στην χθεσινή του επίσκεψη.
Έκρυψαν από τους γιατρούς και τους πολίτες της Ζακύνθου 2 σημαντικά στοιχεία.
..............................................................................................................................................................
Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΟΕΔΗΝ και όχι μόνον στούς παρακάτω συνδέσμους:

Δεν υπάρχουν σχόλια: