Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Μέχρι το τέλος του χρόνου τα κενά ανά υπηρεσία για την διαθεσιμότητα.

Μ
έχρι τα τέλη του χρόνου ζητά να στείλουν τα υπουργεία τα αιτήματα κάλυψης θέσεων διοικητικού προσωπικού κατηγορίας ΔΕ των εποπτευόμενων φορέων τους, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Συγκεκριμένα, με εγκύκλιο που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημήτρης Στεφάνου ζητείται«τα αιτήματα των διαφόρων φορέων «ανά μονάδα, νομό και συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή (πχ. 15 για ΙΚΑ Καλλιθέας, 2 για ΙΚΑ Καλύμνου)» να υποβληθούν στις υπηρεσίες μας συνολικά κατά σειρά προτεραιότητας από το καθ' ύλην αρμόδιο Υπουργείο, το οποίο θα τα εκτιμήσει ιεραρχώντας τις ανάγκες των φορέων και υπηρεσιών που εποπτεύει, συμπληρώνοντας επίσης το Δήμο όπου βρίσκονται οι υπηρεσίες του κάθε φορέα».
          Διευκρινίζεται δε ότι «τα αιτήματα των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού θα υποβληθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών».
         Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε εκδώσει στις 3 Δεκεμβρίου εγκύκλιο την οποία υπέγραφε ο Α. Μανιτάκης, ζητώντας από τους φορείς να του στείλουν τα στοιχεία για τα κενά εντός πέντε ημερών (δηλαδή, μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: