Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση-Κάλεσμα του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ για την ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΡΑΣΗ.

         Στα πλαίσια της ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, πού έχουμε προσδιορίσει με την ΑΔΕΔΥ, για την 13η και 14η του Δεκέμβρη του 2012, σας γνωρίζουμε τα εξής:

 Ι. Σε ότι αφορά την ΠΕΜΠΤΗ 13/12/12:
   α). έχουμε προγραμματίσει περιοδείες κλιμακίων σε χώρους δουλειάς, πού απαρτίζονται από μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και του Ν.Τ αλλά και από τις Ομοσπονδίες, με αντίστοιχες Συγκεντρώσεις-Συνελεύσεις των Εργαζόμενων, όπως όλα τα Νοσοκομεία, το ΚΕΤΧ, την Περιφέρεια, τον Δήμο κλπ, αλλά και σε όσους άλλους θελήσουν αρκεί να μας το δηλώσουν μέχρι αύριο στις 11 το πρωϊ.
    β). Σχετική ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ στις 10 το πρωϊ με μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.
      γ). Πανδημοσιοϋπαλληλική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 06:30 το απόγευμα στην Ισόγεια Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, όπου καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα Μέλη των Δ.Σ των Σωματείων-Μελών μας, όλοι οι Εκλεγμένοι Αντιπρόσωποί τους στην ΑΔΕΔΥ-Ν.Τ ΑΔΕΔΥ και Ομοσπονδίες, καθώς επίσης και οποιοσδήποτε Συνάδελφος Εργαζόμενος το επιθυμεί.
 II. Σε ότι αφορά την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/12:
     α). Κατ΄ αρχήν την γνωστή σε όλους σας ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, στις ώρες 11:00 πμ μέχρι την λήξη του ωραρίου.
    β). ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ όλων των Εργαζόμενων  του Δημόσιου Τομέα, στις  12 το μεσημέρι στην  πλατεία Γεωργίου, όπου ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα Σωματεία όλους τούς Συναδέλφους να συμμετάσχουν με όλες τους τις δυνάμεις.
       γ). Παράσταση του Κλιμακίου της ΑΔΕΔΥ, της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ και των Προέδρων των Σωματείων – Μελών μας στις 10 το Πρωϊ στον Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, κλπ.
 ΙΙΙ. Σε ότι αφορά τις προαναφερόμενες δράσεις, που είναι ενταγμένες στις κινητοποιήσεις μας, ΕΝΑΝΤΙΑ στα μέτρα της μονόπλευρης λιτότητας, των Απολύσεων κλπ,
                    ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΜΕΛΗ ΜΑΣ
αφού προμηθευτούν το σχετικό ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ (Αφίσα, Σημαίες, Καπέλα, Σφυρίχτρες κλπ),πού υπάρχουν στον ισόγειο χώρο του Εργατικού Κέντρου
       ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
έτσι ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ και ΕΝΩΤΙΚΑ, να δώσουμε το δυναμικό μας παρών σ΄ όλες τις προαναφερόμενες δράσεις και ιδιαιτέρως στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Παρασκευής, όπου θα παραβρεθούν και Εργαζόμενοι από την Ηλεία και την Αιτ/νία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: