Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση - Κάλεσμα του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ για την 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της 19ης Δεκέβρη 2012.

          Στα πλαίσια της Νέας Απεργιακής Κινητοποίησης, της 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ που έχει προκηρύξει για την ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12/12 η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στις ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ειδικότερα ενάντια στο ΑΝΑΛΓΗΤΟ- ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ μέτρο των Απολύσεων.  
          ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα Δ.Σ των Σωματείων – Μελών
αφού παραλάβουν, από το Ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, το σχετικό ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ (Ανακοίνωση και ΑΦΙΣΣΑ) και αφού το διακινήσουν στούς χώρους ευθύνης τους
              Να  Συμμετάσχουν  με  όλες  τους  τις  δυνάμεις
- τόσο  στην  προαναφερόμενη  24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ.
- όσο  και  στην  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  πού  διοργανώνουμε  στις 
  12 το  μεσημέρι έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.                                
  Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
Αφίσα 19-12-2012          Με βασικό στόχο τη μείωση του ανθρωπίνου δυναμικού στο Δημόσιο κατά 150.000 μέχρι το 2015, η Συγκυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών της χώρας, έχει θέσει σε προτεραιότητα και εμμένει στην εφαρμογή της ανάλγητης πολιτικής των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων. Χθες ξεκίνησαν με την εφεδρεία και την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα. Σήμερα πήγαν στους ΔΕ Αορίστου Χρόνου. Αύριο θα επεκταθούν σε όλους. Θα χρησιμοποιήσουν τη διαδικασία της αξιολόγησης των Υπηρεσιών και του προσωπικού για να νομιμοποιήσουν τις νέες απολύσεις. Ήδη καταφεύγουν στον εκβιασμό και στην αυθαιρεσία για να καθυποτάξουν τις αντιδράσεις του Συνδικαλιστικού Κινήματος. Δεν διστάζουν, να μας “δείξουν” την πόρτα της εξόδου, ακόμα και με αμφισβητούμενες ως προς τη συνταγματικότητά τους πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ακόμα και «καταργώντας» τη Βουλή!
      Προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν, για ακόμα μία φορά, την κοινή γνώμη, για να «απαλλαγούν» από την πολιτική τους ευθύνη, στοχοποιούν ξανά τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, ψηφίζοντας νέες δρακόντειες πειθαρχικές διατάξεις.
        Η πολιτική του μνημονίου, απαιτεί από όλους μας να βρεθούμε για ακόμη μία φορά στο δρόμο και να αγωνιστούμε για την ανατροπή της. 
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Δυναμικά και ανυποχώρητα, Συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίσταση                   
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 19ης του  ΔΕΚΕΜΒΡΗ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 12:00 το μεσημέρι μπροστά στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: