Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κάλεσμα των Συνδικάτων από το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην ΔΕΘ.

          Oι Δημόσιοι Υπάλληλοι και γενικά όλοι οι Μισθωτοί και οι Συνταξιούχοι της χώρας μας, ακόμη μια φορά, βρίσκονται στο Τροϊκανό και Κυβερνητικό στόχαστρο.
          Απέναντι σ΄ αυτά τα αλλεπάλληλα κτυπήματα, τα μέτρα  πού παίρνονται και πλήττουν δυστυχώς πάντα τούς ίδιους και πού δυστυχώς δεν έχουν τελειωμό, δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μένουμε Αδιάφοροι και Θεατές.
          Επιβάλλεται και πρέπει με την έναρξη της Νέας Συνδικαλιστικής Χρονιάς, που σηματοδοτείται με το καθιερωμένο πλέον Συλλαλητήριο της ΔΕΘ, συσπειρωμένοι όλοι γύρω από τα Συνδικάτα μας, να ξεκινήσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ – ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
         Εχοντας λοιπόν ως  δεδομένο, την  απαράδεκτη και δυστυχώς δύσκολη  κατάσταση πού όλοι βιώνουμε, να επιδιώξουμε την Συμμετοχή μας, με όσο  πιο πολλές δυνάμεις μπορούμε, στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ των Συνδικάτων στην Θεσσαλονίκη, πού γίνεται στα πλαίσια της ΔΕΘ το ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9/12.
          Στα πλαίσια αυτά λοιπόν και  βάσει σχετικής απόφασης της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ, σας καλούμε όλους να συμμετάσχουμε με όσες δυνάμεις μπορούμε σ΄ αυτήν την Κινητοποίηση, εκφράζοντας ακόμη μια φορά, την αντίθεσή μας σε όλα εκείνα πού μας επεβλήθησαν, αυτά πού πάνε να μας ξανά-επιβάλουν, στο όνομα της οικονομικής  κρίσης πού δεν δημιουργήσαμε εμείς και  για την οποία δεν ευθυνόμαστε καθόλου μα καθόλου εμείς.
         Για τον σκοπό αυτά παρακαλούμε, μέχρι την 4/9/12 να μας γνωστοποιήσετε τις σχετικές συμμετοχές σας, αρχής γενομένης από τα Μέλη των Δ.Σ – τα Συνδικαλιστικά σας Στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: