Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ιδιωτικά Συνεργεία και στις Διοικητικές Υπηρεσίες;

         Διοίκηση και Διεύθυνση  είχαν προσανατολιστεί στην Πρόσληψη ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ, όπου είχαν εναποθέσει πλέον και τις ελπίδες τους,  προκειμένου να ολοκληρωθούν οι σοβαρές εκκρεμότητες πού υπήρχαν στο Γρ. Κινήσεως του Νοσοκομείου Αγ.  Ανδρέας.
          Η προαναφερόμενη διαδικασία απετράπη μετά από σχετική παρέμβαση του Σωματείου μας, το οποίο έδωσε λυτρωτική λύση για το Νοσοκομείο, δεδομένου ότι αυτή ή εκκρεμότητα θα έπρεπε νά ολοκληρωθεί μέχρι την 20/7/12 και σαφώς συμφέρουσα για τούς Συναδέλφους Εργαζόμενους.
          Αξίζει να τονίσουμε ότι το Σωματείο μας παρενέβη στην προαναφερόμενη διαδικασία γιατί θεωρούσε κακή αρχή και μάλιστα προσβλητική για την Υπηρεσία μας και τούς Συναδέλφους μας, την είσοδο Ιδιωτικών Συνεργείων στίς Διοιητικές μας Υπηρεσίες, οι οποίες σημειωτέον, μετά τις πρόσφατες πάμπολες Συνταξιοδοτήσεις, στενάζουν από τις πάρα πολύ μεγάλες Ελλείψεις Προσωπικού, ελλείψεις πού και αυτές έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην δυσλειτουργία και την αναποτελεσματικότητα κάποιων τμημάτων των Διοικητικών μας Υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: